محورهای همایش

علوم صنایع غذایی

  • صنایع روغن

  • صنایع فرآورده‌های لبنی

  • صنایع فرآورده‌های غلات

  • صنایع فرآورده‌های گوشتی

  • صنایع بسته‌بندی مواد غذایی

  • غنی‌سازی مواد غذایی

  • فرمولاسیون مواد غذایی

  • امنیت و ایمنی مواد غذایی

  • سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

  • روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

  • میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید صنایع غذایی

  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

  • بحران آب و صنایع غذایی

  • نانوفناوری و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

  • فناوری‌های نوین تحول‌آفرین در صنایع غذایی

  • تغذیه و سلامت؛ غذا به‌مثابه دارو

  • غذاهای گیاهی و جایگزین‌های نوین پروتئینی

  • کاربرد هوش مصنوعی و حسگرهای هوشمند در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی

کشاورزی ارگانیک

  • کشاورزی ارگانیک و پایدار

  • به‌نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی

  • فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات

  • مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی

  • ژنتیک و اصلاح دام و طیور

  • تغذیه دام و طیور

  • پرورش و تغذیه آبزیان

  • کاربرد بیوتکنولوژی و کشت بافت

  • فیزیولوژی دام و طیور

  • نقش تکنیک‌های تولید مثلی در تولیدات دامی

  • مدیریت علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها

  • دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی‌شناسی)

  • کاربرد علوم نانو در کشاورزی

  • زیست‌شناسی گیاهی و جانوری

  • هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی

  • مدیریت، اقتصاد، ترویج و آموزش کشاورزی

  • تأثیر تنش‌های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی

  • کشاورزی هوشمند و دقیق

  • تولید کنترل‌شده و عمودی (کشاورزی گلخانه‌ای پیشرفته)

  • کشاورزی سازگار با تغییرات اقلیمی

  • کاربرد هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و رباتیک در کشاورزی

  • میکروبیوم‌ها و فناوری‌های چند-اُمیکس برای بهبود عملکرد کشاورزی

  • بازیافت ضایعات کشاورزی و غذایی به پروتئین

  • کشاورزی مشارکتی و شهروندی

امنیت غذایی

  • نقش دولت در امنیت غذایی

  • نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی

  • قوانین و مقررات حوزه سلامت و امنیت غذایی

  • نقش محیط زیست و منابع طبیعی در امنیت غذایی

  • صنایع بسته‌بندی و حمل‌ونقل در امنیت غذایی

  • نقش ارتباط صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی

  • فناوری‌های نوین برای ارتقای امنیت غذایی (هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، حسگرها)

  • مدیریت امنیت غذایی در شرایط بحران (تغییرات اقلیمی، جنگ، بیماری‌های همه‌گیر)

  • بسته‌بندی هوشمند برای افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی